Login ID : Katalaluan :    Lupa password?   Daftar Sekarang!

Profil Syarikat

 

 

POWERGOLD BIZ SDN BHD (Reg. No : 1036711-K) adalah anak syarikat pada Amethyst Gold Creation SDN BHD (Reg. No. 951063-K), merupakan sebuah syarikat 100% bumiputera yang telah lama berkecimpung didalam industri perniagaan emas sejak 10 tahun. Syarikat ini terlibat dalam menghasilkan produk barangan emas, jualan runcit dan borong serta juga membeli barangan emas terpakai. Selari dengan perkembangan dan kenaikan harga emas mendadak sejak 5 tahun kebelakangan ini, maka pihak syarikat merasakan sudah sampai masa untuk membuka peluang kepada masyarakat untuk memanfaatkan keadaan ini dan seterusnya menjadikan ianya sebagai satu perniagaan yang menguntungkan.

POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD menghasilkan dan membekalkan produk dari emas untuk keperluan rakyat Malaysia. Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun dalam industri ini, syarikat menjanjikan produk yang berpiawaian tinggi ketulenannya, reka bentuk dan kualitinya. Syarikat ini berurusan terus dengan pelanggan secara dalam talian (online) dan melalui pengedar syarikat yang sah.

Matlamat Syarikat
Mengeluar dan membekal pelbagai prdouk emas pada harga mampu milik. Memberi peluang perniagaan perkongsian keuntungan melalui lantikan pengedar sah. Memberi pendidikan dan menyemai kesedaran akan pentingnya menyimpan emas kepada rakyat Malaysia.

Visi Syarikat 
Menjadi pengeluar dan pembekal prdouk emas yang disegani di Malaysia. Mengangkat emas sebagai simpanan berharga untuk masa depan.


Powergold Dot Biz Sdn Bhd :
1. POWERGOLD syarikat milik MELAYU
2 .POWERGOLD tidak menjalankan urusan pelaburan emas/skim cepat kaya
3. POWERGOLD adalah syarikat yang menjalankan urusan jual beli emas secara online
4. POWERGOLD satu-satunya syarikat yang menjalankan bisnes emas secara network
5. POWERGOLD berusaha mendidik orang Melayu khususnya & orang ramai amnya menyimpan emas secara konsisten 1gram 1bulan
6. POWERGOLD bukan pelaburan.. Ini jual beli biasa. Kita beli emas, kita dapat emas yang diposkan kepada kita.. jadi tidak usah risau ditipu@dianiaya...

Untuk jaminan puas hati, anda disyorkan setelah sampai emas tersebut ke tangan anda, sila check sendiri ketulenan emas tersebut di mana-mana kedai emas, FREE je... Confirm, 999.9.

Cuma zaman sudah canggih, guna method biz online.. ambil masa 1-5 hari, untuk sampai ke tangan kita... Cara terbaik untuk kita miliki emas dengan terus dari kilang...

        

MENU UTAMA
RAKAN ANDA
admin
Tel: +60 11-1123 9592
hananipowergold@gmail.com
ADMIN SUPPORT

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 011-1123 9592

HARGA TERKINI