Login ID : Katalaluan :    Lupa password?   Daftar Sekarang!

Saving

KENAPA KENA BAYAR YURAN KEAHLIAN..?? DAN APA YANG AKAN ANDA TERIMA..??
(Yuran Keahlian Akan Berubah Mengikut Kepada Kenaikan Mendadak Harga Emas. Setakat hari ini, yuran keahlian masih sama 
RM 380 + RM 6.35 kos poslaju = RM 386.35)

Syarikat menyediakan SERVIS dan PERKHIDMATAN, oleh itu syarikat berhak mengenakan YURAN, join jika rasanya ia berbaloi dan bersetuju dengan YURAN berkenaan, tiada paksaan. Maka, jangan jadikan isu di kemudian hari
1. Yuran keahlian serendah RM 380 + RM 6.35 (kos poslaju)  = RM 386.35 (termasuk poslaju). Dihantar daripada kilang emas, siap packaging + certifcate.FREE 0.5 gram Gold Coin 999.9
2. Dapat beli emas pada harga Agen seumur hidup
3. Syarikat sediakan laman web katalog produk, jadi anda tidak perlu susah2 ambil gambar produk. Leceh dan kos akan bertambah jika menggunakan katalog buku. Dengan menggunakan web katalog, yang dekat dan yang jauh pasti akan berminat jika kita memanfaatkannya
4. Syarikat sentiasa mengeluarkan produk dengan design terkini untuk melariskan jualan anda
5. Anda tidak perlu simpan stok, hanya ambil order. Syarikat yang uruskan penghantaran, sampai ke pintu rumah anda. Maka, syarikat perlu gajikan staf2 buat anda, sewa pejabat, bayar maintenance server website dan lain2 kos operasi syarikat, konsep DROPSHIP
6. Dapat web promosi untuk rekrut ahli baru 
7. Syarikat sediakan sistem web untuk kemudahan ahli2 melihat pergerakan setiap tranksaksi urusniaga
8. Bagi mereka yang memerlukan blog, saya akan buatkan secara percuma untuk anda sebagai tools pemasaran online anda. (nama blog, pilihan anda sendiri)


APA ITU PROGRAM POWERGOLD?

Powergold adalah program:

SAVING + TRADING + NETWORKING 

Peniagaan Emas fizikal seperti goldbar 999.9, dinar 999.9, barang kemas 916.

SEBAB UTAMA PERLU SERTAI BIZ POWERGOLD
EMAS adalah produk yang bernilai dan mempunyai aura tersendiri, satu DUNIA kenal emas dan ingin memiliki emas seberat mampu. 

Powergold menawarkan 3 peluang untuk 3 golongan dalam memilih bisnes kita kena pastikan produk berpotensi dijual di pasaran buat semua golongan:-

1) Simpanan - Sesuai untuk golongan yang suka simpan. Join ahli dapat harga ahli yang jauh lebih rendah dari harga pasaran
 
2) Trading - Sesuai untuk golongan yang suka menjual. Bila minat nak jual barang kemas, syarikat ada sediakan katalog online untuk tunjuk kepada pelanggan
 
3) Networking- Sesuai untuk golongan yang suka cari ahli baru. Mengajak rakan join akan dapat bonus. Networking ini unlimited income


[GAMBAR DI SINI]

MISI UTAMA POWERGOLD, KEMPEN SIMPAN EMAS 
1 GRAM 1 BULAN 1 KELUARGA
Membudayakan rakyat Malaysia menyimpan emas, sekurang-kurangnya 1gram 1 bulan 1 keluarga, 
oleh itu syarikat memperkenalkan 
GOLDBAR 1 GRAM 999.9

GOLDBAR 1 GRAM ADALAH FOKUS DAN PRODUK UTAMA SYARIKAT.
KENAPA GOLDBAR 1 GRAM?
Mudah dan mampu di miliki oleh semua golongan..adakah kempen ini akan menjadi? Ya..kerana kita hanya mengajak mereka TUKAR WANG kepada EMAS dan EMAS tu juga adalah WANG malah harga semakin naik berganda dan laku 1 dunia, kita bukan ingin mengajak mereka join program yang merapu2 atau memaksa mereka membeli produk yang boleh merugikan mereka.

[GAMBAR DI SINI]

KELEBIHAN MENJADI AHLI POWERGOLD DAN BAGAIMANA IANYA MAMPU MEMBANTU KITA MENJANA PENDAPATAN MELALUI EMAS :

Apa ada dengan RM 386.35 ??? Simpan tak KAYA, hilang tak MISKIN. Tetapi jika digunakan untuk menyertai Powergold + Usaha, insya Allah mungkin boleh merubah kehiduapan anda... Tidak ada apanya dalam biz powergold ni, cuma rata2 kita tidak dididik dengan ilmu berniaga... Cuba tengok orang lain yang meniaga... berapa modalnya nak buka kedai handphone, kedai tayar, kedai emas, kedai makan, kedai hardware, kedai salon, construction, stesen minyak dan dll... pastinya modal ribu riban...ratusan ribu... lagi risiko... tapi tak ada hal pun...

Powergold...???
Tak ada risiko pulak...
Tiada apa yang perlu dibimbangkan.. di powergold , anda :-

  • Tak Buat - Tak Rugi
  • Buat Trading - Dapat Untung
  • Buat Network - Bonus Menanti

Pilihan Di Tangan Anda... Anda Tentukan Hala Tuju Hidup Anda.. Jangan takut buat perubahan, duit di simpan. Makin lama makin habis juga. Baik buat sesuatu dengannya.

  • Bukan Emas yang membuat kita kaya... tapi ilmu kita tentang Emas itu yang boleh mengkayakan kita
  • Bisnes Emas ini, boleh dibuat secara sambilan (partime) @ fulltime, orang lain buka FACEBOOK untuk cek status (wall post) Friends, kita juga guna Facebook, tapi untuk bagi tips mudah tentang emas
  • Orang main spend time  tengok TV, Astro, kita tukarkan masa TV untuk terus belajar study dan berkongsi ilmu tentang Emas Dan Kewangan
  • Harga Emas naik, kita senyum sebab kekayaan meningkat
  • Harga Emas turun, kita senyum sebab komisen melambung hasil membantu orang lain membeli Emas pada harga rendah
  • Dan apa kata gunakan duit komisen untuk beli Emas lagi... insya Allah, apapun keadaan harga Emas, Penyimpan Sambil Berniaga Emas sentiasa berada pada posisi SENYUM & HAPPY

  
KEDAI EMAS VS POWERGOLD
Kedai Emas : 
1. Susah nak dapat goldbar seberat 1 gram, kalau ada pun harga mahal
2. Banyak gimik jualan, ada yang harga murah tapi upah mahal... kalau tiada upah, harga pula mahal
3. Spread jual beli yang besar, sebab nak cover sewa kedai yang mahal, gaji pekerja dan lain2
4. Rekemen kawan beli emas, tak dapat apa2 komisen pun
5. Kos nak pergi beli pun besar, duit minyak, tol dan parking

VS
Kedai Online Powergold
1. Ada goldbar seberat 1 gram, jadi mudah unutk kita saving atau niaga. Malahan, terkini juga ... syarikat ada mengeluarkan 0.5gram cold coin 999.9
2. Harga memang berpatutan, murah dari pasaran
3. Kos Upah & GST tiada
4. Spread jual beli yang rendah, sebab urus niaga secara online lebih jimat kos
5. Rekemen kawan beli, boleh dapat bonus
6. Boleh beli online, jimat kos
7. Senang nak tengok2 dan pilih produk, hanya di hujung jari tengok katalog

 

MENU UTAMA
RAKAN ANDA
admin
Tel: +60 11-1123 9592
hananipowergold@gmail.com
ADMIN SUPPORT

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 011-1123 9592

HARGA TERKINI